Layar

Verken de musea en galeries in Rotterdam met de Rotterdam Culture Layar zodat je direct weet waar je de spannendste performances en de leukste activiteiten kunt beleven. Download layar op je mobiel en check Rotterdam Culture. Door de camera van je telefoon te richten op de omgeving of een gebouw, toont de Rotterdam Culture Layar alle culturele informatie die bekend is. Een minisite geeft vervolgens een omschrijving.

Check www.rotterdamsuitburo.nl/layar


UIT App
Helemaal op de hoogte voor, tijdens en na de Museumnacht!

Met de gratis Uit App van het Rotterdams Uitburo kun je 24/7 het uitgaansaanbod van Rotterdam en andere steden bekijken. Het complete programma van de Rotterdamse Museumnacht is er natuurlijk ook te vinden en te delen met je vrienden. Zoek UIT in de App store en download gratis. Meer informatie vind je op hier.

UAR
UAR, de app van het NAi, zet speciaal voor de Museumnacht een virtuele architectuurroute uit. Met je mobiele telefoon krijg je op locatie informatie over de musea in jouw omgeving in beeld, tekst, geluid en soms zelfs in 3D. Wandel door het Museumpark en bekijk de uiteenlopende collecties en exposities in de musea. Maak verbinding met je facebookaccount en geef je ongezouten mening over vormgeving, bouwstijl, materiaalkeuze, ligging etc. (via tab voeg toe in hoofdmenu). Goede, leuke, kritische of bijzondere reacties worden beloond met een Museumjaarkaart.
Download de app via de appstore of adroidmarket of via www.nai.nl/uar

 
uar_nai_400