WAARDERINGSPRIJS
DE NIEUWE MAAN

 

Welk museum en welke galerie verdienen De Nieuwe Maan met hun programma tijdens de Rotterdamse Museumnacht? Een onafhankelijke jury beoordeelt de presentatie van de deelnemende instellingen op originaliteit, creativiteit en de wijze waarop ze met hun programma een kwaliteitsimpuls aan de Museumnacht weten te geven. De jury is samengesteld door duo’s van prominenten en jongeren.
De Nieuwe Manen van ieder € 3.000,- worden na de Museumnacht uitgereikt. Winnaars in 2011 waren NieuweOntwerpers.nl en Villa Zebra.

 


MUSEUM UITMAIL PUBLIEKSPRIJS

 

Ook jij kan stemmen op het museum of de galerie die tijdens de Museumnacht het meest smaakvolle programma brengt. Wie was volgens jou de beste smaakmaker? Welk museum of welke galerie presenteerde volgens jou het meest bijzondere, grappige, emotionele, boeiende, vernieuwende of verrassende programma? Stem op jouw favoriet en maak kans op een museumreis naar Londen!

 

Stemmen kan als je bent aangemeld voor de Museum Uitmail. Op maandag 12 maart ontvang je per mail het stemformulier.

Meld je aan voor de Museum Uitmail

 

Museum Uitmail en de Museumnacht Publieksprijs zijn een initiatief van Vereniging Musea Rotterdam in samenwerking met Rotterdams Uitburo en de Rotterdamse Museumnacht.Zelf winnen?

Like de facebookpagina of volg de Museumnacht op Twitter en maak elke week kans op leuke prijzen! facebook.com/RotterdamseMuseumnachttwitter.com/MuseumnachtRdam